Kärpäset ja elintarviketila ovat huono yhdistelmä
Kärpäset ovat erittäin yleinen haitta elintarviketiloissa, erityisesti ravintoloissa. Kärpäset ärsyttävät, mutta ovat myös todellinen hygieniariski elintarvikkeille. Kärpäset levittävät tauteja ja saastuttavat ruoka-aineita. Tässä muutamia ohjeita kärpästen estämiseksi:
Takaisin ajankohtaista sivulleUusimmat

25.9.2023
BRC Laatujärjestelmä ja Tehokas Tuholaistorjunta Elintarvikeyrityksille
Yritykset elintarvikealalla kohtaavat jatkuvasti haasteita, kun pyritään varmistamaan tuotteidensa…
Lue koko uutinen

18.9.2023
Tuhoeläinten Valvonta Suomen Elintarviketeollisuudessa
Suomi, sen laajoine ja vaihtelevine maisemineen, kohtaa myös haasteita…
Lue koko uutinen

16.9.2023
Uusi Tuholaistorjuja Turun alueelle - Liity Antitec Oy:n dynaamiseen tiimiin!
Antitec Oy on Suomen johtava tuholaistorjuntayritys, ja nyt me…
Lue koko uutinen