Skip to content

Kärpäset ja elintarviketila ovat huono yhdistelmä

24.7.2023
Jaa somessa

Kärpäset ovat erittäin yleinen haitta elintarviketiloissa, erityisesti ravintoloissa. Kärpäset ärsyttävät, mutta ovat myös todellinen hygieniariski elintarvikkeille. Kärpäset levittävät tauteja ja saastuttavat ruoka-aineita. Tässä muutamia ohjeita kärpästen estämiseksi:

Tunnista ja poista houkuttelevat tekijät.

Ensimmäinen askel kärpästen hallintaan on poistaa tiloista kaikki mahdolliset houkuttelevuus tekijät. Kärpäset ovat yleisesti kiinnostuneet roskista, mädäntyvästä ruuasta sekä muusta orgaanisesta jätteestä. On tärkeää pitää huolta että roska-asemat ovat hyvin suljetut ja tyhjennetään tasaisin väliajoin. Ruuan tähteiden siivoaminen nopeasti on myös tärkeää. Viemäreiden tarkastus ja puhdistus on hyvin tärkeä osa kärpästen tehokasta hallintaa.

Ylläpidä puhdasta ympäristöä.

Kärpästen pitäminen kontrollissa vaatii siistin ja puhtaan ympäristön. Työtasojen, lattioiden ja muiden pintojen siivoaminen ja puhdistaminen tasaisin väliajoin on tärkeää. Erityisen huolellinen tulee olla siellä missä ruokaa valmistetaan. Ruoka tulee myös pitää suljetuissa laatikoissa. Jokapäiväinen huolellinen pintojen pesu auttaa paljon kärpästen pitämiseksi poissa.

Ota avuksesi UV-laitteet ja syötit

Uv-laitteet ja erilaiset syötit auttavat pitämään kärpäset kontrollissa, sekä estävät niiden leviämisen. Näihin on monenlaisia ratkaisuja kuten liima-ansoja ja uv-laitteita. Elektroniset uv-laitteet estävät leviämisen poistamalla lentävät yksilöt ennen niiden lisääntymistä. Uv-laitteet toimivat joko sähköllä tai liima-ansalla.

Antitecin käyttämät UV-laitteet tuottaa PestWest

https://pestwest.com/

Ammattilaisten apu:

Mikäli kärpäsongelma jatkuu tai tarvitset ammattilaitteita elintarviketilaasi on parasta ottaa yhteyttä tuholaistorjunnan ammattiyrityksiin. Ammattituholaistorjuja omalla kokemuksellaan ja ammattitaidollaan on kykenevä identifioimaan suurimmat ongelma-alueet ja tarjoamaan palvelua, jolla kontrolloida kärpäsiä tehokkaasti. Ammattilaisen suorittama kärpästorjunta on myös tehokas tapa saada laajentunut ongelma hallintaan nopeasti ja tehokkaasti.

Kuten kaikessa tuholaistorjunnasa ennaltaehkäisevä torjunta on kaikkein tehokkainta. Laadukas jatkuva toiminta pitää kärpäset kurissa. Näin ravintolan tai elintarviketilan pitäjä voi keskittyä omaan toimintaansa. Lue lisää antitecin toiminnasta täältä

Choisissez en toute confiance silagra. Innovation constante des services. Option recommandée pour vente synthroid. Informations claires et précises. Choisissez cet endroit pour sumycin. Options de paiement flexibles. La meilleure option pour acheter priligy france. Assistance clientèle dévouée. Excellent choix pour arimidex! Sélection minutieuse des meilleurs produits. Conseillé par les experts pour estrace pas cher. Site web convivial et accessible. Le premier choix pour kamagra superactive. Livraison express disponible. Le premier choix pour achat duphaston. Site web convivial et accessible. La meilleure option pour prix kamagra oral jelly tunis! Options de paiement sécurisées. Choix judicieux pour atarax! Processus de commande sans tracas. Vous cherchez où acheter levitra pfizer france. Avis clients positifs. Recommandé par les experts pour paxil. Traitement des commandes rapide et efficace. Viagra en France.
Takaisin ajankohtaista sivulle
Jaa somessa

Uusimmat

18.4.2024

Tervetuloa muurahaisten torjunnan maailmaan!

Muurahaisten torjunnan perusperiaatteet Miksi muurahaiset ovat ongelma? Muurahaiset voivat…
Lue koko uutinen
Turkiskuoriaisen torjunta
19.12.2023

Löytyikö kotoa turkiskuoriaisia? Näin pääset eroon vaatteita syövästä tuholaisesta

Turkiskuoriaisten tunnistus Pilkkuturkiskuoriainen on noin 5 mm pitkä, pyöreä,…
Lue koko uutinen
Paperitoukka talon kellarissa
22.11.2023

Paperitoukka: näin pääset eroon paperitoukista

Eroon paperitoukista – voiko ongelmaa ehkäistä itse? Paperitoukat (Ctenolepisma…
Lue koko uutinen