Skip to content

Yritys

Antitec on Turussa vuonna 2005 perustettu oman henkilökunnan omistuksessa oleva täysin suomalainen tuholaistorjunnan ja haittaeläinhallinnan osakeyhtiö.

Antitec Oy (A-Haittaeläintorjunta Oy) perustettiin palvelemaan tuholaisten ja haittaeläinten torjuntaan liittyvissä asioissa ensisijaisesti elintarvikesektorin yrityksiä, mutta paremmalla ammattitaidolla kuin koskaan aikaisemmin. Perustajajäsenillä oli jo aloittamisvuonna useiden (kymmenien) vuosien kokemus ja siten monipuolista ammattimaista osaamista tuholaistorjunnasta ja haittaeläinhallinnasta.

Tällä hetkellä olemme Suomen johtava täysin suomalainen tuholaistorjunta-alan toimija.

Tarjoamme tuholaistorjunnan ja haittaeläinhallinnan palveluja aina desinfiointeihin saakka. Lisäksi otamme tarvittaessa elintarvike- ja pintapuhtausnäytteet. Toimimme myös toimialan kouluttajina ja konsultteina. Toiminta-alueemme on koko Suomi.

Yrityksemme arvot

Yrityksemme päivittäistä toimintaa ohjaava tunnuslause kuuluu:

Laadukas työ on tulosta ammattitaidosta ja asiakasläheisyydestä. Laatu tuottaa asiakastyytyväisyyttä. Asiakastyytyväisyys on yhtä kuin menestyvä yritys.

Olemme myös aktiivisesti mukana kehittämässä entistäkin parempia käytäntöjä toimialallemme. Olemme olleet mukana Omavalvonta.fi työryhmässä vuodesta 2007.

Toimimme myös kansainvälisesti.

  • Olemme olleet Gaftan jäsen vuodesta 2013.
  • Saimme Gaftan sertifioinnin kaasutuksen osalta vuonna 2017.
  • 1.9.2017 Antitec sertifioitiin ensimmäisenä yrityksenä Suomessa tuholaistorjunta-alan omaa laatustandardia (CEPA EN16636:2015) vastaan.
  • Olemme olleet EU-tason tuholaistorjuntajärjestön eli CEPA:n jäsen vuodesta 2018.
  • Vuonna 2023 täydensimme laatusertifiointejamme myös johtamisen tasolle eli olemme nyt myös ISO 9001 laatusertifioitu yritys.

Teemme tuholaistorjuntaa valtakunnallisesti eli koko Suomen alueella. Päätoimipisteemme ovat:

Mutta koska toimimme valtakunnallisesti, myös Kainuu ja Oulu kuuluvat palvelualueisiimme.

Tiedostot

Eettiset toiminta­ohjeemme Lataa PDF

Katso myös