Skip to content

Tuholaistorjuntaa Pohjanmaalla

Antitec on tuholaistorjunta­palvelua tarjoava yritys, joka poistaa asuintiloista ja liiketiloista tuhoeläinten tuomia haittoja. Kokkolan toimipisteemme tarjoaa laajan ja laadukkaan palveluvalikoiman jyrsijöiden, lintujen ja hyönteisten torjunnasta ja ehkäisystä desinfiointiin ja konsultointiin. Panostamme asiakastyytyväisyyteen ja palveluidemme laatuun. Ottakaa yhteyttä, autamme mielellämme!

Antitec on tuholaistorjuntapalvelua tarjoava yritys, joka poistaa asuin– ja liiketiloista tuhoeläinten tuomia haittoja. Kokkolan toimipisteemme tarjoaa laajan ja laadukkaan palveluvalikoiman aina jyrsijöiden, lintujen ja hyönteisten torjunnasta desinfiointiin ja konsultointiin saakka. Panostamme asiakastyyty­­väisyyteen ja palveluidemme laatuun.

Yhteystiedot

Osoite

67100 Kokkola

Joonas Huhtala

Toimipisteyrittäjä (Kokkola)

+358 400 904 080 joonas.huhtala@antitec.fi Lähetä viesti

TUTUSTU PALVELUIHIMME

Kotimainen toimija, vuodesta 2005 lähtien.

Teemme asiakasta palvelevaa tuholaistorjuntaa ammattitaidolla. Tarjoamme akuutin tuholaistorjunnan palvelut sekä ennakoivaa tuholaistorjuntaa.

Tuholaistorjunta

Tuholaistorjunta tarkoittaa ammattimaisia ja järjestelmällisen suunniteltuja toimenpiteitä kohteessa jo havaittujen tuhoeläinten tai -eliöiden määrän vähentämiseksi.

Lue lisää

Ennaltaehkäisevä tuholaistorjunta

Ehkäiseminen tarkoittaa ympäristöolosuhteiden muuttamista sellaisiksi, että ne eivät joko sovi lainkaan tai eivät enää houkuttele tuholaisia.

Lue lisää

Mitä tuholaiset ovat?

Tuholaisiksi kutsutaan kaikkia eliöitä, jotka aiheuttavat ihmisille tai heidän omaisuudelleen esimerkiksi turvallisuus- tai terveysongelmaa, tuhoa tai esteettistä haittaa. Haitallisuus ilmenee erityisesti silloin, kun tuholaiskanta on kasvanut suureksi. Ongelma kannattaakin hoitaa välittömästi. Erilaisia tuholaisia ovat jyrsijät, linnut, ryömivät hyönteiset sekä lentävät hyönteiset. Jyrsijöitä ovat mm. talojen ullakoilla, kellareissa, varastotiloissa sekä viemäreissä viihtyvät rotat. Ne levittävät tauteja, syövät elintarvikkeita ja jyrsivät esimerkiksi sähköjohtoja, mikä voi aiheuttaa pahimmillaan vaikkapa tulipalon.

Ryömiviä hyönteisiä ovat esimerkiksi torakat sekä verta imevät luteet. Lentävistä hyönteisistä tuhoja aiheuttavat muun muassa pesiä rakentavat ampiaiset sekä tekstiilien ja turkisten tuholaiset koit. Yksi tuholainen, jota monet eivät tule ajatelleeksi esimerkiksi ruokaa käsitellessään ja syödessään, on kärpänen, joka voi kantaa aivan yhtä monta tautia kuin torakkakin. Lue lisää kärpäsistä ja kuinka päästä niistä eroon. Kokkolan toimipisteemme ammattitaitoinen henkilökunta tietää parhaat menetelmät kunkin haittaeläimen torjuntaan.

Ongelmat varasto- ja tuotantotiloissa tai omakotitaloissa

Myös erilaiset yritykset voivat kärsiä tuholaisongelmista. Toisinaan tuhoeläimet ovat esimerkiksi suurien varasto- ja tuotantotilojen kiusana. Mikäli ongelmaa ei hoideta ajoissa, saattavat nämä eläimet aiheuttaa merkittävää hävikkiä yritykselle. Onnistunut tuhoeläintorjunta vaatii kyseisen tilan mittavan kartoituksen sekä ammattimaisen torjuntasuunnitelman ja oikean välineistön. Myös esimerkiksi monitorointiasemien strateginen sijoittelu on tärkeää. Me hoidamme Pohjanmaan seudun yritysten haittaeläintorjunnan nopeasti ja tehokkaasti. Palvelemme myös yksityisiä kuluttaja-asiakkaita esimerkiksi omakotitalon tuholaispulmissa. Olipa kyseessä lähes mikä haittaeläin tahansa, meiltä löytyy siihen ratkaisu!

Pohjanmaan seudun palvelu­valikoimamme

Pohjanmaan seudun palveluihimme kuuluvat mm.:

Yhteydenotto

Voitte soittaa meille suoraan tai lähettää sähköpostia. Voitte myös jättää yhteystietonne yhteydenottolomakkeen kautta ja olemme teihin yhteydessä mitä pikimmiten. Vastaamme mielellämme myös täsmentäviin kysymyksiinne. Ottakaa meihin yhteyttä ja kysykää lisää palveluistamme!

Tuholais­torjuntaa kotitalouksille ja yrityksille

Kilpailemme ennen kaikkea laadulla. Välineemme ja menetelmämme ovat alan huippua, henkilökuntamme tietotaitoja pidetään jatkuvasti yllä, ja toimintaamme ohjaa aito asiakaslähtöisyys.