Skip to content

Isännöitsijät ja taloyhtiöt

Meiltä saat juuri taloyhtiönne tarpeisiin mitoitetut tuholaistorjunnan kokonaisvaltaiset palvelut. Vankalla ammattitaidolla suoritetut työmme puhuvat puolestaan ja palvelujemme piirissä saat mielenrauhaa asumiseen 365 päivänä vuodessa. Työskentelymallimme on erittäin asiakaslähtöinen, ja viestimme työsuorituksistamme avoimesti.

Taloyhtiön haittaeläinhallinta

Haittaeläinhallinta taloyhtiössä tarkoittaa meillä ennen kaikkea jyrsijöitä ja muitakin tuholaisia vastaan asennettavia monitorointiasemia. Laadukas haittaeläinhallinta taloyhtiössänne auttaa todentamaan ongelman jo aikaisessa vaiheessa ja siten estämään tehokkaasti sen leviämisen. Tämä auttaa myös ennaltaehkäisemään (ja minimoimaan) tuholaisongelman tuottamat vahingot. Monitorointiasemissamme on mm. älytoimintoja, joilla pystymme reaaliajassa tietämään jyrsijöiden liikkeistä.

Taloyhtiön tuholaistorjunta

Taloyhtiön kohdatessa akuutin tuholaisongelman, kannattaa teidän aina ottaa yhteyttä meihin. Tuholaistorjunnan tehokas ja laadukas toiminta pyrkii vähentämään juuri isännöitsijälle tai taloyhtiön hallitukselle tulevaa työtaakkaa ongelman ilmentyessä. Tuholaistorjujamme hoitavat ongelman pitäen huolta kaikista tarvittavista turvallisuusmääräyksistä sekä ottaen myös asukkaiden toivomukset huomioon.

Syötitys- ja loukutusmenetelmämme edustavat alan huippua, ja pidämme tavarantoimittajiamme korkeiden standardien tasolla samoin kuin itseämmekin. Asiantuntijamme pystyvät kohteessa kertomaan käyttämistämme torjuntamenetelmistä sekä -aineista mielellään lisää, joten kaikkien kysymysten kanssa voitte olla suoraan yhteydessä meihin.

Käännetään yhdessä haaste voitoksi

Meiltä saat tuholaistorjunnan kokonaisturvan ilman yllättäviä kuluja! Taloyhtiöille ja isännöitsijöille tarjoamamme palvelusopimukset Antitec RodentProtection sekä Antitec All Inclusive ovat vuosittain uusittavia, ja tietenkin suoritamme yksittäisiä tilaustyökeikkoja erillistarpeisiin tai akuuttiin tilanteeseen aina mukautuen!

Autamme teitä tuholaisten tunnistamisesta lähtien; hyönteisten tai jyrsijöidenkään tunnistaminen eivät ole ilmiselviä asioita ensikertaa nokakkain ollessa. Tunnistamisen jälkeen tiedämme, mitä meillä on vastassa, ja valikoiduin torjuntamenetelmin saavutamme näkyvät, tehokkaat tulokset. Kanssamme asioinnista saat aina raportin sähköiseen asiakasjärjestelmäämme, jotta pystyt kätevästi muistamaan, mitä olemme milloinkin tehneet teidän kiinteistöissänne.