Skip to content

UV-laitteet

Meiltä saat maailman tunnetuimmat ja arvostetuimmat UV-laitteet lentävien hyönteisten monitorointia ja torjuntaa varten.

Lentävät hyönteiset kuten esimerkiksi kärpäset ovat erittäin nopeasti liikkuvia ja myös nopeasti lisääntyviä haittaeläimiä, jotka voivat laskeutua, kävellä, syödä ja jopa ulostaa elintarvikkeeseen, sillä kärpäset eivät erota elintarviketta muista pinnoista. Tämä aiheuttaakin todellisen riskin elintarvikkeen hygieenisyydelle. Sekä lentävien hyönteisten monitorointiin, että myös torjuntaan kaiken tyyppisissä tiloissa on mm. suunniteltu erilaisia UV-laitteita, joista me luotamme englantilaisen PestWest -nimisen yrityksen laitteisiin. Heidän UV-laitteensa (mm. Chameleon Vega, linkki YouTube) kuuluvat maailman tunnetuimpiin ja myös arvostetuimpiin. Oikean UV-laitetyypin valinta ja sen oikea asennus vaikuttavat merkittävästi siihen, kuinka laadukkaan ja tehokkaan suojan lentäviä hyönteisiä kohtaan saatte – UV-laitteet kun toimivat erilaisissa tiloissa aivan eri tavalla.

Näin ollen näissä asioissa teidän kannattaakin ottaa yhteyttä meihin. Erittäin mielellään annamme vuosien kokemuksemme ja asiantuntemuksemme käyttöönne ja neuvomme esimerkiksi mikä olisi paras UV-laite juuri teidän tiloihinne ja tarpeisiinne.

Laitteiden ylläpito

Tehokkaat ja hyvin ylläpidetyt UV-laitteet tiloissanne tarjoavat ympärivuorokautisen suojan lentäviä hyönteisiä vastaan. Jotta UV-laitteenne ovat jatkuvasti toimintakunnossa, tulee niitä myös ylläpitää ja huoltaa säännöllisesti. Tällaisen kokovaltaisen palvelun hankkiminen meiltä auttaa teitä keskittymään kunnolla omaan ydinliiketoimintaanne ajatuksella ”Yksi huoli vähemmän!”.

Esimerkiksi

  • useimmissa UV/UVA-laitteissa on hyönteisten pyydystystä varten liima-ansa, joka suositellaan vaihdettavan (sekä liima-ansassa käytetyn feromonin, että myös liiman tarttuvuuden takia) laitteesta riippuen muutaman (2-4) kuukauden välein.
  • laitteessa käytetyt UV/UVA-lamput tulee lisäksi vaihtaa vähintään 12 kuukauden välein, vaikka niiden valo edelleen palaisikin. Tämä siksi, että 12 kuukauden jälkeen valon taajuus väistämättä muuttuu siten, että lentävät hyönteiset eivät pidä valoa enää houkuttelevana.

 

Ota yhteyttä

Mikäli tarvitsette UV-laitteita tai haluatte lisätietoja niistä, kerromme erittäin mielellämme lisää!

Ota yhteyttä