Skip to content

Tuholaistorjunta Jyväskylä

Tuholaistorjunta Jyväskylä.

Antitec tarjoaa tuholaistorjuntaa Jyväskylässä ja koko Keski-Suomen alueella. Antitec on valtakunnallisesti toimiva tuhoeläinten torjuntaan erikoistunut yritys. Palvelemme Keski-Suomessa niin yksityisasiakkaita (mm. omakotitalot), yritysasiakkaita (mm. liiketilat ja päiväkodit) kuin taloyhtiöitäkin (mm. rivi-, luhti- ja kerrostalot). Annamme myös neuvontaa pulmatilanteissa. Ottakaa rohkeasti yhteyttä joko soittamalla tai laittamalla sähköpostia.

Etsitkö laadukasta tuholaistorjunta­palvelua Keski-Suomesta? Olet tullut oikeaan paikkaan.

Valtakunnallisena tuholaistorjuntayrityksenä Antitec toimii myös Keski-Suomessa Jyväskylän toimipisteestämme käsin.

Palvelemme Keski-Suomessa niin yksityisasiakkaita (mm. omakotitalot), yritysasiakkaita (mm. liiketilat ja päiväkodit) kuin taloyhtiöitäkin (mm. rivi-, luhti- ja kerrostalot). Annamme myös neuvontaa pulmatilanteissa.

Ottakaa meihin yhteyttä, niin löydämme kyllä teillekin sopivan ratkaisun.

Yhteystiedot

Osoite

40100 Jyväskylä

Leevi Laitinen

Toimipistepäällikkö (Jyväskylä)

+358 50 501 2270 leevi.laitinen@antitec.fi Lähetä viesti

TUTUSTU PALVELUIHIMME

Kotimainen toimija, vuodesta 2005 lähtien.

Teemme asiakasta palvelevaa tuholaistorjuntaa ammattitaidolla. Tarjoamme akuutin tuholaistorjunnan palvelut sekä ennakoivaa tuholaistorjuntaa.

Tuholaistorjunta

Tuholaistorjunta tarkoittaa ammattimaisia ja järjestelmällisen suunniteltuja toimenpiteitä kohteessa jo havaittujen tuhoeläinten tai -eliöiden määrän vähentämiseksi.

Lue lisää

Ennaltaehkäisevä tuholaistorjunta

Ehkäiseminen tarkoittaa ympäristöolosuhteiden muuttamista sellaisiksi, että ne eivät joko sovi lainkaan tai eivät enää houkuttele tuholaisia.

Lue lisää

Torjuntasuunnitelma lähtökohtana

Antitecin suorittama tuholais– ja haittaeläintorjunta alkaa torjuntasuunnitelman tekemisellä. Kerromme parhaan torjuntatekniikan juuri kyseiselle tuholaiselle sekä suunnittelemme teille sopivan torjunta-aikataulun. Huomioimme molemmissa myös biosidien valmistajien antaman varoajan torjuntakäsittelyn jälkeen.

Myös erikoispalveluita, konsultointia ja koulutuksia

Meiltä saa myös erikoispalveluita, kuten tilojen desinfiointia ja kaasutusta. Desinfioinnin tarkoitus on estää ei-toivottujen mikro-organismien leviäminen puuttumalla niiden rakenteeseen ja aineenvaihduntaan. Kaasutuksessa puolestaan koko tila täytetään kaasutteilla tai kaasumaisilla torjunta-aineilla. Meillä on kaasutuksesta myös Gafta Fumigation sertifiointi. Lisäksi meiltä voi tilata koulutuksia sekä konsultointia tuholaistorjunta-asioissa. Panostamme toiminnassamme asiakastyytyväisyyteen ja laatuun, ja kehitämme aktiivisesti toimialamme käytäntöjä.

Yhteydenotto

Voitte soittaa meille joko suoraan tai lähettää sähköpostia. Voitte myös jättää yhteystietonne yhteydenottolomakkeen kautta ja olemme teihin yhteydessä mitä pikimmiten. Vastaamme mielellämme myös tarkentaviin kysymyksiinne. Ottakaa meihin yhteyttä ja kysykää lisää palveluistamme!

Tuholais­torjuntaa kotitalouksille ja yrityksille

Kilpailemme ennen kaikkea laadulla. Välineemme ja menetelmämme ovat alan huippua, henkilökuntamme tietotaitoja pidetään jatkuvasti yllä, ja toimintaamme ohjaa aito asiakaslähtöisyys.