Skip to content

Desinfiointikäsittelyt

Ammattivälineillä ja vankalla ammattitaidolla tehty desinfiointikäsittely on aina kaikkein tehokkain tapa saada desinfioitua suuret tai muuten haasteelliset tilat. Desinfiointikäsittelymme ovat aina yksilöllisiä, joten ottakaa yhteyttä meihin oli sitten kysymyksessä joko asuntonne, kanalanne tai vaikkapa varastonne desinfiointi.

Miksi valita ammattilainen?

Desinfiointiaineen aktiiviset ainesosat voidaan valita suuresta joukosta vaihtoehtoja, mutta niiden valinta vaatii kuitenkin ammattitaitoa ja kokemusta. Tämä siksi, että kaikki ainesosat eivät vaikuta kaikkiin mikro-organismeihin, kuten bakteereihin, niiden itiöihin, mykobakteereihin, hiivoihin, sieniin ja viruksiin. Lisäksi on otettava huomioon myös aineen kemiallinen pysyvyys pitkällä aikavälillä.

Desinfiontikäsittelymme onkin juuri teidän tilaanne sopivalla desinfektioaineella tapahtuva ammattitaitoinen ja tehokas käsittely, jonka avulla saadaan tapettua bakteeri- ja viruskannat alueilta, joilta se viranomaisten ja muiden vastaavien tahojen toimesta vaaditaan. Teemme tarvittavan käsittelyn ammattilaitteilla vuosien kokemuksella ja ammattitaidolla, jolloin lopputuloksena on aina puhdas ja haittaeläimetön tila.

Eläintilojen desinfiointi

Erilaiset eläintilat (mm. broilerikasvattamot, sikalat ja tuotantotilat) tarvitsevat desinfiointikäsittelyitä, jotta niistä saadaan pidettyä poissa kaikki haitalliset mikrobit niissä asuvien eläinten ja niitä hoitavien ihmisten takia.

Olemme tehneet vuosien varrella lukuisia erilaisten eläintilojen kuten esim. broilerikasvattamoiden, kanaloiden ja sikaloiden desinfiointeja ja desinfiointikäsittelyitä. Ammattivälineillä ja vankalla ammattitaidolla tapahtuvat desinfiointimme tehdään aina tapauskohtaisesti ja juuri tarpeittenne mukaan. Näin pystymme takaamaan ammattitaitoisen tuloksen.

Asuntojen desinfiointi

Teemme desinfiointikäsittelyjä (mm. hajun poisto eli otsonointi) tarvittaessa asuntoihin, joissa poisnukkunut asukas on asunut. Näissä tilanteissa ennen kaikkea työn laatu ja hienotunteisuus ovat meille erityisen tärkeitä. Ammattitaitoinen ja laadukas työmme takaa omaisten tyytyväisyyden myös näissä surullisissakin olosuhteissa.

Mikäli tarvitsette desifiointikäsittelyä tai haluatte lisätietoja siitä, ottakaa yhteyttä meihin. Kerromme erittäin mielellämme lisää!