Skip to content

Ravintolat ja elintarvikeala

Antitec Oy on kansainvälisillä laatustandardeilla sertifioitu tuholaistorjunta-alan yritys.

Meillä on ISO 9001-laatusertifikaatti, mikä heijastaa kokonaisvaltaisesti tekemisemme luonnetta ja mahdollistaa kansainvälisten ketjujen palvelemisen. Olemme myös Suomen ensimmäinen CEPA:n EN 16636:2015 laatustandardin saavuttanut toimija.

Tunnemme suomalaisen ruokatuotannon ja ravintola-alan yrityksien haasteet erittäin hyvin, jokaisesta askeleesta pellolta pöytiin. Asiakaslähtöinen työskentelytapamme tarkoittaa osaksi juuri sitä, että otamme erilaiset liiketoiminnat huomioon palvelukokonaisuuksia toteuttaessamme; kävelykadun varressa sijaitseva kahvila tarvitsee tietenkin erilaisen tuholaistorjunnan kokonaisuuden kuin maitotila.

Ammattilaistemme konsultaatioiden ja konkreettisten torjuntatöiden lisäksi asiakkaamme saavat käyttöönsä raportit sisältävän asiakasjärjestelmän PestScanin.

Asiakasjärjestelmämme sisältää työsuorituksiemme raportoinnin lisäksi muun muassa kartat asettamistamme monitorointi- ja torjuntalaitteista. Asiakas voi itsekin seurata havaintojen kausittaisuutta. Torjuntahistorian, käyttämiemme torjunta-aineiden tietojen ja raporttien helpon saatavuuden avulla myös auditoinneista lähtee iso siivu stressiä pois.

Kysy lisätietoja tai pyydä tarjous!

Laadimme asiakkaillemme Bioturvasopimuksen kanssa tuholaisten haittaeläinhallintasuunnitelman, jossa määritellään myös esimerkiksi monitorointiasemien toimenpiderajat; millä volyymillä esimerkiksi kärpäsiä havaittaessa teemme erillisen torjuntakäsittelyn asiakkaan tiloissa.

Tarjoamissamme monitorointiasemissa on älytoimintoja ja live-seurannan mahdollisuus, jolloin ravintoloitsijalla sekä meillä Antitecilla on paras mahdollisuus tarttua ilmeneviin jyrsijä- tai hyönteishavaintoihin nopeasti, ennen kuin tilanne kehkeytyy ongelmaksi asti. Näin suojelemme yrittäjää ansionmenetyksiltä ja voimme reaaliaikaisen tilannetiedon ansiosta olla varmoja hygieniatasosta kohteissamme.

Sosiaali- ja terveysministeriön asetus elintarvikehuoneistojen hygieniasta:

Elintarvikkeita on käsiteltävä niin, että tartuntatautien leviäminen ja elintarvikkeen hygieenisen laadun huononeminen ehkäistään. Elintarvikkeet on suojattava mikrobeilta ja haittaeläimiltä, sekä tarvittaessa kosteudelta, lämmöltä, valolta, kemikaaleilta ja muilta haitallisilta vaikutuksilta.

–> Näin ollen tuholaisten ja haittaeläinten kontrollointi on hyvin merkittävä asia myös elintarvikkeita käsittelevien tilojen hygienialle. Tuholaiset toimivat ennen kaikkea taudin kantajina epidemioille, mutta ovat yrityksellenne myös erittäin huonoa mainosta. Elintarvikkeita käsittelevän tilan luotettava haittaeläinhallinta suojaa yritystänne. Tarjoamme sekä tarvittavan suojan että myös laadukkaan raportoinnin, joiden avulla pystytte todentamaan asioiden olevan jatkuvasti kunnossa.

Palvelumme pähkinänkuoressa:

  • Haittaeläinten torjunta ja monitorointi: Ennaltaehkäisemme, havaitsemme sekä hävitämme niin jyrsijät kuin hyönteiset (sekä lentävät että ryömivät).
  • Kattava ja laadukas raportointi: Kaikista tarkastus- ja torjuntakäynneistä sekä myös elintarvike- että pintapuhtausnäytteistä annamme teille kattavat todistukset. Antamamme todistukset kannattaa liittää yrityksenne omavalvontajärjestelmään.

Ammattitaitoisen ja laadukkaan palvelumme avulla voitte varmistua työympäristönne hygieniatasosta ja samalla myös minimoida tartuntariskejä.