Skip to content

Ratkaisumme toimialoittain

Tuholaistorjunnan palvelut taloyhtiöille ja kiinteistöille

Autamme kiinteistöjä, taloyhtiöitä ja isännöitsijöitä tuholaisiin ja haittaeläimiin liittyvissä ongelmissa. Tehokkaalla tuholaistorjunnalla pyritään vähentämään ongelmasta isännöitsijälle tai taloyhtiön hallitukselle koituvaa työtaakkaa. Otamme toiminnassamme huomioon sekä turvallisuusmääräykset että asukkaiden toiveet.

Taloyhtiöt ja kiinteistöt

Ravintoloiden ja elintarvikealan tuholaistorjunta

Tarjoamme kattavat palvelut elintarvikealan toimijoille ja ravintoloille. Omavalvonta on uudenlainen, kokonaisvaltainen ratkaisu, joka auttaa hävikin ehkäisemisessä ja laadun varmistamisessa. Siihen voi sisällyttääkaikki tuotteiden ja toiminnan tuvallisuuteen, laatuun ja hugieniaan liittyvät omavalvontapalvelut. Lisäksi teemme hyönteistorjuntaa sekä haittaeläinten monitorointia ja torjuntaa, otamme tarvittavat elintarvike- ja pintapuhtausnäytteet sekä tarjoamme kattavan raportoinnin. Ammattitaitoiset palvelumme varmistavat työympäristönne asianmukaisen hygieniatason.

Ravintola ja elintarvikeala

Varasto tai tuotantotila tuholaistorjunnan kohteena

Varastoiden ja tuotantotilojen tuholaistorjunnan, esim. hyönteisten torjunnan, lähtökohta ovat jokaisen tilan erityispiirteet. Esimerkiksi jyrsijöiden monitorointiasemat asetetaan huolella mietittyihin ja strategisiin paikkoihin, ja tuholaisten torjuntatapa valitaan ammattitaitoisen kartoituksen jälkeen. Tilan tuholaisista ja haittaeläimistä johtuva hävikki pyritään pitämään mahdollisimman pienenä.

Valitkaa sivun alaosasta yritystänne parhaiten kuvaava linkki saadaksenne lisätietoa juuri teille parhaiten sopivista palveluistamme. Tarjoamme palveluita myös muiden alojen yrityksille.

Teollisuus- ja tuotantotilat

Kotitaloudet

Kaikki tuholaistorjuntapalvelumme ovat saatavilla yksityishenkilöille ja kotitalouksille. Tuholaiset eivät katso, kenen komeroon asettuvat, joten myöskään tuholaistorjunnan ei tule olla VIP-perusteista; olemme kaikki yhtä tärkeitä ja ansaitsemme asua turvallisesti. Ole rohkeasti yhteydessä meihin, keskustellaan tilanteestasi!

 

Ota yhteyttä

Mikäli haluatte meiltä laadukasta ja ammattitaitoista tuholaistorjuntapalvelua tai haluatte niistä lisätietoja ennen päätöksen tekemistä, niin ottakaa meihin yhteyttä. Kerromme erittäin mielellämme lisää.

Ota yhteyttä