Skip to content

Syötityskäsittelyt

Syötitys on tuholaistorjunnassa käytettävä menetelmä, jossa käsiteltävään tilaan asetetaan pieniä pisaroita geelimäistä torjunta-ainetta. Geeli tepsii parhaiten ryömiviin hyönteisiin, erityisesti muurahaisiin, torakoihin ja paperitoukkiin.

Koska torjuttavia hyönteisiä on useita, on meille tuholaistorjunnan ammattilaisille tarjolla myös useita erilaisia vain ammattikäyttöön tarkoitettuja valmisteita. Yhteistä niille on, että geeliä voidaan asettaa kaikille pintamateriaaleille (myös huokoisille pinnoille).

Geelisyötti ei siis imeydy rakenteisiin vaan houkuttelee hyönteisiä lähes välittömästi pysyen aktiivisena ja houkuttavana todella pitkään vaikka kohteessa olisi muutakin ravintoa tarjolla. Geelissä oleva torjunta-aine pysyy syönnin jälkeen hyönteisen elimistössä myös hyvin pitkään, joten se ehtii siten pesäänsä tai piilopaikkaansa tarttumaan myös lajitovereitaan hilliten samalla ongelmaa merkittävästi.

Ja mikä parasta, torjuntageeli ei vaadi itse torjuntakäsittelyä pidempää poissaoloa kiinteistöstä. Näin ollen syötitys soveltuu menetelmänä kotitalouksiin, elintarviketiloihin ja  teollisuuskiinteistöihin.

Mikäli tarvitsette syötityskäsittelyä tai haluatte lisätietoja siitä, ottakaa yhteyttä meihin. Kerromme erittäin mielellämme lisää!