Skip to content

Haittaeläinhallinta

Haittaeläinhallinta on tuholaistorjunnassa määritelmä, joka kattaa tuholaisten monitoroinnin ja ennaltaehkäiseviä toimenpiteitä, ja se painottuu raaka-ainetuotannon ja teollisuuden puolelle sen osalta, mitä tuholaisia silloin yleensä kohdataan. “Haittaeläin” tuolloin on yleisemmin oletettava vieras, ei pelkkä sattumalta paikalle eksynyt yksilö. Haittaeläinhallinnassa tärkeää on tunnistaa eri lajien käytösmalleja, ja ennakoida niitä. Antitec Oy:llä on pitkä historia tuholaisten kohtaamisessa ja vankkaa osaamista eri toimialojen yrityksien tuholaisongelmien ratkaisemisessa.

Palveluihimme haittaeläinhallinnan puolelta kuuluvat erilaiset jyrsijöiden ja hyönteisten (sekä lentävät että ryömivät) monitoroinnit, ja lintujen torjunnat.

Ratkaisumme toimialoittain

 

Isännöitsijät ja taloyhtiöt

Vankalla ammattitaidolla suoritetut työmme puhuvat puolestaan ja palvelujemme piirissä saat mielenrauhaa asumiseen 365 päivänä vuodessa.

Lue lisää

Ravintolat ja elintarvikeala

Tunnemme suomalaisen ruokatuotannon ja ravintola-alan yrityksien haasteet erittäin hyvin, jokaisesta askeleesta pellolta pöytiin.

Lue lisää

Teollisuus-, varasto- ja tuotantotilat

Anna tuholaistorjujamme tehdä torjuntasuunnitelma juuri teille. Unohtakaa ongelmat ja keskittykää yritykseenne. Me hoidamme tuholaiset!

Lue lisää