Skip to content

Tuholaistorjuntaa Lapissa

Valtakunnallisena tuholaistorjuntayrityksenä Antitec toimii luonnollisesti myös Lapin läänissä Kemijärven ympäristössä esimerkiksi Inarissa, Kemissä, Kittilässä, Rovaniemellä, Sodankylässä ja Torniossa.

Joko hoidamme ongelmanne itse tai sitten käytämme osittain tai kokonaan apunamme pitkäaikaista yhteistyökumppaniamme Napapiirin Tuhohyönteistorjuntaa.

Ottakaa meihin yhteyttä, niin löydämme kyllä teillekin sopivan ratkaisun.

 

Yhteistyökumppanimme Lapissa

Napapiirin Tuhohyönteistorjunta

Seppo Parviainen

+358 400 397 924 info@tuhohyonteistorjunta.fi Viesti Antitecille

TUTUSTU PALVELUIHIMME

Kotimainen toimija, vuodesta 2005 lähtien.

Teemme asiakasta palvelevaa tuholaistorjuntaa ammattitaidolla. Tarjoamme akuutin tuholaistorjunnan palvelut sekä ennakoivaa tuholaistorjuntaa.

Tuholaistorjunta

Tuholaistorjunta tarkoittaa ammattimaisia ja järjestelmällisen suunniteltuja toimenpiteitä kohteessa jo havaittujen tuhoeläinten tai -eliöiden määrän vähentämiseksi.

Lue lisää

Ennaltaehkäisevä tuholaistorjunta

Ehkäiseminen tarkoittaa ympäristöolosuhteiden muuttamista sellaisiksi, että ne eivät joko sovi lainkaan tai eivät enää houkuttele tuholaisia.

Lue lisää

Yhteydenotto

Voitte soittaa meille joko suoraan tai lähettää sähköpostia. Voitte myös jättää yhteystietonne yhteydenottolomakkeen kautta ja olemme teihin yhteydessä mitä pikimmiten. Vastaamme mielellämme myös askarruttaviin kysymyksiinne. Ottakaa meihin yhteyttä ja kysykää lisää laadukkaista palveluistamme!

Tuholais­torjuntaa kotitalouksille ja yrityksille

Kilpailemme ennen kaikkea laadulla. Välineemme ja menetelmämme ovat alan huippua, henkilökuntamme tietotaitoja pidetään jatkuvasti yllä, ja toimintaamme ohjaa aito asiakaslähtöisyys.