Skip to content

Teollisuus- ja tuotantotilat

Haluatteko laadukkaan kumppanin varastotilojenne haittaeläinten hallintaan ja tuholaisten torjuntaan?

Suuret tilat kuten esimerkiksi varastot ja tuotantotilat, vaativat onnistuneen haittaeläinhallinnan suorittamiseksi laadukkaan kartoituksen, sillä jokainen alue ja tila on aina erilainen ja vaatii siten oman haittaeläinhallintasuunnitelmansa. Anna tuholaistorjujamme tehdä suunnitelma juuri teille. Unohtakaa ongelmat ja keskittykää yritykseenne. Me hoidamme tuholaiset!

Miten juuri teidän yrityksenne varasto- ja tuotantotilojen haittaeläinhallinta on muuten toteutettu?

Palvelumme juuri teille

Haittaeläinhallinta

Varasto- ja tuotantotiloissa hoidamme haittaeläinten hallinnan laadukkaasti asentamalla monipuolisia monitorointiasemia huolellisesti suunniteltuihin ja strategisiin paikkoihin. Jatkuva torjunta estää mm. jyrsijöiden tekemät tuhot varastoissa ja alentaa näin hävikin määrää. Jatkuvalla lentävien ja ryömivien hyönteisten monitoroinnilla pystymme todentamaan ongelman ja reagoimaan ilmenneeseen ongelmaan nopeasti. Näin saavutetaan tilanne, jossa haittaeläimistä johtuva hävikki pysyy mahdollisimman pienenä.

Tuholaistorjunta

Laadukas tuholaistorjunta varasto- ja tuotantotiloissa vaatii ennen kaikkea ammattitaitoa ja myös ammattimaiset välineet. Kartoitamme aina ensiksi tilanteen ja tunnistamme tuholaisen, jolloin löydämme myös oikean tavan laadukkaaseen tuholaistorjuntaan. Meiltä saat mm. laadukkaat ja tehokkaat sumutuskäsittelyt ammattitaidolla ja -välineillä.

Mikäli haluatte meiltä laadukasta ja ammattitaitoista tuholaistorjuntapalvelua tai haluatte niistä lisätietoja ennen päätöksen tekemistä, niin ottakaa meihin yhteyttä. Kerromme erittäin mielellämme lisää.