Skip to content

Tervetuloa muurahaisten torjunnan maailmaan!

18.4.2024
Jaa somessa

Muurahaisten torjunnan perusperiaatteet

Muurahaiset ruokailemassa

Miksi muurahaiset ovat ongelma?

Muurahaiset voivat muodostaa merkittävän ongelman kotona tai liikekiinteistössä. Ne eivät ainoastaan häiritse arkeasi, vaan voivat myös aiheuttaa vahinkoa rakenteille ja ruoalle. Muurahaisten torjunta onkin yksi yleisimmistä tehtävistämme.

Muurahaisten torjunta ammattilaisten suorittamilla välineillä ja tarvikkeilla on asukkaalle helppo ja vaivaton projekti. Muurahaisista ei kannata kärsiä vaan niiden tullessa sisälle kannattaa ottaa yhteyttä ammattilaiseen.

Muurahaisten tunnistukseen saat apua tästä linkistä

Lisätietoa muurahaisista löydät myös Suomen Luonnon sivuilta

Muurahainen

Ymmärrä muurahaisten käyttäytyminen ja anna ammattilaisten suorittaa tehokas muurahaisten torjunta

Ennen kuin voit torjua muurahaisia tehokkaasti, on tärkeää ymmärtää niiden käyttäytyminen. Muurahaiset etsivät ruokaa ja vettä, ja ne voivat löytää tiensä sisätiloihin helposti avoimista ikkunoista, ovista tai jopa pienten rakojen kautta.

Muurahaisia on lähes mahdotonta estää tulemasta sisälle rakeenteellisin keinoin. Muurahaisten torjunta kannattaakin suorittaa aikaisin keväällä, kun ulkona sijaitseva pesä alkaa näyttämään elon merkkejä.

Muurahaiset leviävät nopeasti ja niiden määrä kasvaa kesää kohti mentäessä. Torjunta kannattaa kohdentaa niihin tiloihin, joissa muurahaisia havaitaan.

Ammattilaisen apu on avainasemassa

Vaikka kotikonstit voivat auttaa tilapäisesti, ammattilaisen apu on usein tarpeen muurahaisten torjunnassa.

Asiantuntijat voivat tunnistaa muurahaisten lajin ja käyttää tehokkaita torjuntamenetelmiä, jotka ovat turvallisia ihmisille ja lemmikeille. Muurahaiset saadaan hävitettyä sisätiloista erittäin turvallisesti.

Muurahaisten tunnistaminen on myös tärkeää. Vaikka suurin osa sisätiloista havaittavista muurahaisista on sokerimuurahaisia voi lajike olla myös joku muu Suomessa havaittavista muurahaislajikkeista.

Torjuntamenetelmä vaihtuu lajikkeen mukaan. Kotikonstein voi olla vaikeaa päästä eroon muurahaisista kokonaisuudessaan.

Ennaltaehkäisy on paras torjunta

Ennaltaehkäisy on avainasemassa muurahaisten torjunnassa. Tiivistä halkeamat ja reiät rakenteissa, pidä keittiösi puhtaana ja vältä jättämästä ruokaa avoimille pinnoille.

Erityisesti mehutahrat ja muut makeat ainekset voivat houkutella muurahaisia puoleensa. Muurahaiset kulkevat makean ruokalähteen perässä pitkiäkin matkoja.

Muurahaiset etsivät ruokaa jatkuvasti, joten yleinen siisteys on erittäin tärkeää ennaltaehkäisyssä.

Turvalliset torjuntamenetelmät

Käytämme vain turvallisia ja ympäristöystävällisiä torjuntamenetelmiä varmistaaksemme, että kotisi tai yrityksesi on turvallinen paikka sinulle ja perheellesi.

Muurahaiset torjumme sisätiloista usein syötitysmenetelmällä. Muurahaiset syövät syöttiä ja vievät syöttiä myös pesäänsä. Syötin avulla on helppo päästä eroon muurahaisista.

Muurahaiset ovat erittäin persoja ammattiaineille.

Nopea ja tehokas palvelu sinulle, joka etsit muurahaisten torjuntapalveluita

Tarjoamme nopeaa ja tehokasta palvelua, joka minimoi muurahaisten aiheuttamat haitat ja häiriöt. Kehotamme olemaan yhteydessä nopeasti kun muurahaisia havaitaan. Nopea reagointi molemmin puolin tuottaa tehokkaamman lopputuloksen.

Talon ympäristö kannattaakin tarkistaa aina keväisin, jotta niiden suuret pesät havaitaan mahdollisimman aikaisin. Talon ympärillä olevat kivetykset ja laatoitukset ovat yleisesti olennaisia paikkoja, joita tulee tarkastella.

Voit havaita muurahaisten ilmaantumisen esimerkiksi laattojen väliin ilmestyvien reikien avulla. Muurahaiset liikkuvat nopeasti sisälle ruuan perässä. Pesä sijaitsee yleensä ulkotiloissa.

Asiakaskokemuksemme

Asiakastyytyväisyys on meille ensiarvoisen tärkeää. Tutustu asiakkaidemme antamiin arvosteluihin ja näe, miksi olemme alamme luotettavin nimi. Me palvelemme aina asiakasta ja tarjoamme tehokkaan ja kustannusystävällisen ratkaisun asiakkaallemme. Palvelemme aina laadulla koulutetun ammattilaisen toimesta. Koulutusjärjestelmämme takaa asiakkaalle aina ensiluokkaisen Antitec kokemuksen.

Ympäristövastuu

Olemme sitoutuneet ympäristövastuulliseen toimintaan ja pyrimme minimoimaan ympäristövaikutuksemme kaikessa toiminnassamme. Olemme havainneet että suurin vaikutuksemme ympäristön hiilijalanjälkeen tulee liikkumisestamme.

Olemmekin jo monia vuosia käyttäneet ympäristöystävällisiä biokaasu-autoja siellä missä ne soveltuvat käyttöömme. Käytössämme on nykyään myös sähköautoja ja se on myös suuntaus minne haluamme kulkea.

Olemme myös erittäin huolellisia torjunta-aineiden käytössä.

Ota yhteyttä

Oletko valmis pääsemään eroon muurahaisongelmasta? Ota yhteyttä ammattilaisiimme ja pyydä ilmaista arviota.

Yhteyttä voit ottaa esimerkiksi yhteystietolomakkeellamme!

Pidä Muurahaiset loitolla! Ammattilaisen suorittama muurahaisten torjunta on kustannustehokas tapa hävittää muurahaiset.

Muurahaisten torjunta ei ole koskaan ollut helpompaa. Pidä kotisi tai yrityksesi vapaa muurahaisista ammattilaistemme avulla.

Ota yhteyttä meihin tänään ja anna meidän auttaa sinua!

Antitec: Suomalaista tuholaistorjuntaa

Takaisin ajankohtaista sivulle
Jaa somessa

Uusimmat

18.4.2024

Tervetuloa muurahaisten torjunnan maailmaan!

Muurahaisten torjunnan perusperiaatteet Miksi muurahaiset ovat ongelma? Muurahaiset voivat…
Lue koko uutinen
Turkiskuoriaisen torjunta
19.12.2023

Löytyikö kotoa turkiskuoriaisia? Näin pääset eroon vaatteita syövästä tuholaisesta

Turkiskuoriaisten tunnistus Pilkkuturkiskuoriainen on noin 5 mm pitkä, pyöreä,…
Lue koko uutinen
Paperitoukka talon kellarissa
22.11.2023

Paperitoukka: näin pääset eroon paperitoukista

Eroon paperitoukista – voiko ongelmaa ehkäistä itse? Paperitoukat (Ctenolepisma…
Lue koko uutinen