Skip to content

Antitec Joensuu

Valtakunnallisena tuholaistorjuntayrityksenä Antitec toimii luonnollisesti myös Itä-Suomessa Joensuun ympäristössä esimerkiksi Kiteellä, Lieksassa, Nurmeksessa, Outokummussa, Savonlinnassa, Siilinjärvellä ja Varkaudessa.

Joko hoidamme ongelmanne itse tai sitten käytämme osittain tai kokonaan apunamme yhteistyöyritystämme XHome Oy:tä. He toimivat Antitec laadulla ennen kaikkea Joensuun ja Kuopion seudulla.

Ottakaa meihin yhteyttä, niin löydämme kyllä teillekin sopivan ratkaisun.

Yhteystyöyrityksemme Joensuu-Kuopio

TUTUSTU PALVELUIHIMME

Kotimainen toimija, vuodesta 2005 lähtien.

Teemme asiakasta palvelevaa tuholaistorjuntaa ammattitaidolla. Tarjoamme akuutin tuholaistorjunnan palvelut sekä ennakoivaa tuholaistorjuntaa.

Tuholaistorjunta

Tuholaistorjunta tarkoittaa ammattimaisia ja järjestelmällisen suunniteltuja toimenpiteitä kohteessa jo havaittujen tuhoeläinten tai -eliöiden määrän vähentämiseksi.

Lue lisää

Ennaltaehkäisevä tuholaistorjunta

Ehkäiseminen tarkoittaa ympäristöolosuhteiden muuttamista sellaisiksi, että ne eivät joko sovi lainkaan tai eivät enää houkuttele tuholaisia.

Lue lisää

Yhteydenotto

Voitte soittaa meille joko suoraan tai lähettää sähköpostia. Voitte myös jättää yhteystietonne yhteydenottolomakkeen kautta ja olemme teihin yhteydessä mitä pikimmiten. Vastaamme mielellämme myös askarruttaviin kysymyksiinne. Ottakaa meihin yhteyttä ja kysykää lisää laadukkaista palveluistamme!

Tuholais­torjuntaa kotitalouksille ja yrityksille

Kilpailemme ennen kaikkea laadulla. Välineemme ja menetelmämme ovat alan huippua, henkilökuntamme tietotaitoja pidetään jatkuvasti yllä, ja toimintaamme ohjaa aito asiakaslähtöisyys.