Skip to content

Antitec Oy:n omistajuudessa sukupolvenmuutos 2023

03.5.2023
Jaa somessa

Tuholaistorjunta- ja haittaeläinhallintayritys Antitec Oy:n toimitusjohtaja Kai Jansson omistaa yrityksen osakekannasta valtaosan, maaliskuussa 2023 tehdyn kaupan jälkeen. Aiemmin yrityksen pääomistajana on toiminut Lasse Jansson.

Vuonna 2005 –yrityksen perustamisesta alkaen Antitecin asiantuntijat ovat tarjonneet Koko Suomen alueella tuholaistorjunnan ja haittaeläinhallinnan palveluja aina desinfiointeihin, kaasutuksiin ja elintarvike- ja pintapuhtausnäytteiden ottamiseen asti. Antitec on myös ollut aktiivinen toimija toimialan kehityksessä Suomessa elintarviketurvallisuuden ja –hygienian saralla.

Omistajuuden muutos ei vaikuta Antitecin päivittäiseen toimintaan; Kai Jansson (kuvassa) on ollut ruorissa toimitusjohtajana jo vuodesta 2021. Yrityksen johtoryhmä koostuu yrityksen omista työntekijöistä.

 

Jansson kommentoi yrityksen suuntaa 2023:

“Tullessani uudelleen yrityksen toimitusjohtajaksi vuonna 2021 loimme yritykselle strategian, jota toteutamme päivittäin. Tunnuslauseemme: Suomalaista tuholaistorjuntaa, Kuvastaa taustaamme sekä ennen kaikkea laatua, mitä haluamme tuottaa asiakkaillemme. Aiomme parantaa palvelujemme tavoitettavuutta järjestelmällisesti, ja vuoteen 2025 mennessä olemme kilpailukykyisesti paras vastaaja myös yksityishenkilöiden ja kotitalouksien tarpeisiin ympäri Suomen.”

“Päivittäisessä toiminnassamme olemme todenneet, että hyvinvoiva ja tyytyväinen työntekijä tuottaa laadukasta tulosta myös asiakkaillemme. Olemmekin pyrkineet kehittämään työntekijöidemme olosuhteita merkittävästi.”, Jansson nyökkää.

 

Antitec Oy on Suomessa valtakunnallisesti palveleva toimija; saat yhteydenotto-lomakkeella lisätietoja sekä tarjouksen juuri sinun tarpeisiisi sopivasta palvelusta. Voit lukea myös lisää eri toimialojen tyypillisistä ratkaisuistamme.

Takaisin ajankohtaista sivulle
Jaa somessa

Uusimmat

BRC ja tuholaistorjunta
25.9.2023

BRC Laatujärjestelmä ja Tehokas Tuholaistorjunta Elintarvikeyrityksille

Yritykset elintarvikealalla kohtaavat jatkuvasti haasteita, kun pyritään varmistamaan tuotteidensa…
Lue koko uutinen
Monitorointi elintarviketeollisuudessa.
18.9.2023

Tuhoeläinten Valvonta Suomen Elintarviketeollisuudessa

Suomi, sen laajoine ja vaihtelevine maisemineen, kohtaa myös haasteita…
Lue koko uutinen
16.9.2023

Uusi Tuholaistorjuja Turun alueelle - Liity Antitec Oy:n dynaamiseen tiimiin!

Antitec Oy on Suomen johtava tuholaistorjuntayritys, ja nyt me…
Lue koko uutinen