Skip to content

Tuholaistorjuntaa Tampereella ja Porissa

Antitec Tampere tarjoaa Hämeessä (Pirkanmaa ja Satakunta) tehokasta ja ammattitaitoista tuholaistorjuntaa. Hoidamme tuholaisten torjunnan mm. taloyhtiöissä, omakotitaloissa, yrityksen toimitiloissa, ravintoloissa ja erilaisissa varastotiloissa. Soita ja kysy lisää!

Antitecin Tampereen toimipiste tarjoaa Hämeessä (Pirkanmaa ja Satakunta, mm. Tampere, Nokia, Pori, Valkeakoski ja Ylöjärvi) tehokasta ja ammattitaitoista tuholaistorjuntaa. Hoidamme tuholaisten torjunnan mm. taloyhtiöissä, omakotitaloissa, yrityksen toimitiloissa, ravintoloissa ja erilaisissa varastotiloissa. Suomessa yleisimpiä haittaeläimiä ovat jyrsijät, kuten hiiret ja rotat, linnut, ampiaiset, muurahaiset, torakat, turkiskuoriaiset, koit, koisat, luteet, sokeritoukat ja uunitoukat.

Tuholaisten hävittämiseen eli torjuntaan on monia erilaisia tapoja, joiden hyödyntämisessä Antitecin Tampereen toimipisteen ammattitaitoinen henkilökunta on apunasi.

Tuholaisten ennaltaehkäisy tapahtuu mm. olosuhteita muuttamalla siten ettei kohde enää houkuttele tuhoeläimiä.

Tuholaisten torjunta puolestaan tapahtuu poistamalla tilassa olevat tuholaiset. Tähän on olemassa monia menetelmiä, joista kemiallinen torjunta tapahtuu pääosin vain ammattikäyttöön tarkoitetuilla pitkävaikutteisilla biosideillä. Torjuntaa biosideillä kutsutaan kansankielellä myrkyttämiseksi.

Yhteystiedot

Osoite

Jasperintie 270

33690 Pirkkala

Jarimatti Kesälahti

Aluejohtaja (Länsi-Suomi)

+358 400 547 380 jm.kesalahti@antitec.fi Lähetä viesti

TUTUSTU PALVELUIHIMME

Kotimainen toimija, vuodesta 2005 lähtien.

Teemme asiakasta palvelevaa tuholaistorjuntaa ammattitaidolla. Tarjoamme akuutin tuholaistorjunnan palvelut sekä ennakoivaa tuholaistorjuntaa.

Tuholaistorjunta

Tuholaistorjunta tarkoittaa ammattimaisia ja järjestelmällisen suunniteltuja toimenpiteitä kohteessa jo havaittujen tuhoeläinten tai -eliöiden määrän vähentämiseksi.

Lue lisää

Ennaltaehkäisevä tuholaistorjunta

Ehkäiseminen tarkoittaa ympäristöolosuhteiden muuttamista sellaisiksi, että ne eivät joko sovi lainkaan tai eivät enää houkuttele tuholaisia.

Lue lisää

Haittaeläin­torjuntaa mm. taloyhtiöille ja elintarvikealan toimijoille

Kerros-, luhti-, pari- ja rivitaloissa tuholaiset ovat harmillinen vaiva, joka pahimmillaan häiritsee kaikkien asukkaiden elämää.

Taloyhtiöille suosittelemme tuholaisturvasopimustamme. Se on kattava kokonaisturva kaikkia asuinkiinteistöjen tuholaisia vastaan ilman yllättäviä kuluja! Tutustu sopimukseen tarkemmin alempaa.

Ravintoloille ja muille elintarvikealan toimijoille voimme tuottaa esimerkiksi hygieniaan liittyviä omavalvonta- ja näytteidenottopalveluita. UV-laitteet ovat myös yksi tehokas tuholaisten torjunta- ja seurantamenetelmä elintarvikealalla. Kysy lisää palveluistamme!

Hanki tietoa tuhoeläimistä

Toivotteko lisätietoa havaitsemastanne tuho- tai haittaeläimestä? Sivustollamme on osio Tuholaiset, jossa on kerrottu lisätietoa erilaisista lentävistä ja ryömivistä hyönteisistä, jyrsijöistä sekä linnuista. Kunkin eläimen kohdalla on kerrottu myös tarvittavista torjuntamenetelmistä. Etkö löydä etsimääsi tuhoeläintä sivustoltamme? Voit lähettää Tampereen toimipisteeseemme kuvan tai näytteen kyseisestä hyönteisestä, jonka jälkeen voimme antaa lisätietoja siitä ja ennen kaikkea sen torjunnasta. Olemme palveluksessanne!

Tampereen toimipisteen palvelut

Tuholaistorjunta- ja haittaeläinpalveluihimme Hämeessä ja Satakunnassa kuuluvat:

Yhteydenotto

Voitte soittaa meille suoraan tai lähettää sähköpostia. Voitte myös jättää yhteystietonne lomakkeemme kautta ja olemme teihin yhteydessä mitä pikimmiten. Vastaamme mielellämme myös tarkentaviin kysymyksiinne. Ottakaa meihin yhteyttä ja kysykää lisää palveluistamme!

Tuholais­torjuntaa kotitalouksille ja yrityksille

Kilpailemme ennen kaikkea laadulla. Välineemme ja menetelmämme ovat alan huippua, henkilökuntamme tietotaitoja pidetään jatkuvasti yllä, ja toimintaamme ohjaa aito asiakaslähtöisyys.