Skip to content

Tuholaistorjuntaa pääkaupunkiseudulla ja Uusimaalla

Antitecin Helsingin toimipiste tarjoaa tuholaistorjuntaa koko Etelä-Suomen alueella, ennen kaikkea pääkaupunkiseudulla (Helsinki, Espoo, Vantaa), mutta myös Uusimaalla ja Etelä-Karjalassa. Meillä on erittäin pitkä kokemus erilaisista tuholaisiin liittyvistä palveluista. Palvelemme yrityksiä ja yksityisiä asiakkaita.

Antitecin Helsingin toimipiste tarjoaa tuholaistorjuntaa koko Etelä-Suomen alueella, ennen kaikkea pääkaupunkiseudulla (mm. Helsinki, Espoo ja Vantaa), mutta myös Uusimaalla ja Etelä-Karjalassa. Meillä on erittäin pitkä kokemus tuholaisiin ja haittaeläimiin liittyvistä palveluista, ja koulutamme henkilöstöämme säännöllisesti. Lisäksi jokainen desinfektorimme on suorittanut tuholaistorjujan ammattitutkinnon.

Asiantuntijamme hoitavat tuhoeläintorjunnan nopeasti, turvallisesti ja tehokkaasti. Asiakkaamme ovat sekä yksityishenkilöitä että yrityksiä, ja voimme siten huolehtia esimerkiksi koulujen, päiväkotien, terveydenhuollon toimipisteiden ja liikuntapaikkojen tuholaistorjunnasta. Lisäksi voimme auttaa varastotilojen tuholaistorjunnassa. Kiinnitämme aina huomiota työn turvallisuuteen, huomioiden niin ympäristön, kiinteistössä oleskelevat henkilöt ja eläimet kuin myös kiinteistökohtaiset vaatimukset, esimerkiksi pintoihin ja laitteistoihin liittyen.

Yhteystiedot

Osoite

Laivakatu 3

00150 Helsinki

Tero Haikonen

Aluejohtaja (Pääkaupunkiseutu-Uusimaa ja Itä-Suomi)

+358 400 943 510 tero.haikonen@antitec.fi Lähetä viesti

TUTUSTU PALVELUIHIMME

Kotimainen toimija, vuodesta 2005 lähtien.

Teemme asiakasta palvelevaa tuholaistorjuntaa ammattitaidolla. Tarjoamme akuutin tuholaistorjunnan palvelut sekä ennakoivaa tuholaistorjuntaa.

Tuholaistorjunta

Tuholaistorjunta tarkoittaa ammattimaisia ja järjestelmällisen suunniteltuja toimenpiteitä kohteessa jo havaittujen tuhoeläinten tai -eliöiden määrän vähentämiseksi.

Lue lisää

Ennaltaehkäisevä tuholaistorjunta

Ehkäiseminen tarkoittaa ympäristöolosuhteiden muuttamista sellaisiksi, että ne eivät joko sovi lainkaan tai eivät enää houkuttele tuholaisia.

Lue lisää

Helsingin toimistomme palvelut

Kattaviin palveluihin kuuluvat:

Tuholaisten vähentämiseen on monia menetelmiä

Tuholaisia ja haittaeläimiä vähennetään kahdella tavalla: ennaltaehkäisemällä ja torjumalla. Ennaltaehkäiseminen tapahtuu esim. olosuhteita muuttamalla, jolloin ympäristö ei enää ole tuholaisille sopiva. Torjuminen puolestaan tarkoittaa, että tuhoeläimet tai -eliöt tuhotaan tietyllä menetelmällä. Erilaisia torjuntamenetelmiä on useita, esimerkiksi ruiskutus tai sumutus. Ongelmaan kannattaa puuttua heti, kun se on havaittu. Näin estetään tuholaishaittojen leviäminen ja paheneminen.

Yksi lukuisista torjuntamenetelmistä on ruiskutus. Se sopii varsinkin paikallisiin käsittelyihin, esimerkiksi lattialistoille. Siinä pinnalle ruiskutetaan veteen sekoitettua torjunta-ainetta karkeina pisaroina. Toinen menetelmä on sumutus, jossa käytetään hienojakoista, nesteeseen sekoitettua torjunta-ainetta (spray-muodossa). Siinä aine johdetaan suljettuun tilaan puhaltimen avulla. Nämä sekä kaikki muut tehokkaat torjuntatavat kuuluvat Helsingin seudun palveluvalikoimaamme.

Säännöllinen näytteenotto varmistaa tilan turvallisuuden

Helsingin toimipisteemme tarjoaa myös näytteenottopalvelua. Otamme esimerkiksi pintapuhtausnäytteitä kohteesta, ja teemme yrityksille myös pintapuhtaus- ja elintarvikenäytesuunnitelmia. Näytteiden analysoijana toimii omavalvonta.fi -yhteistyökumppanimme Net-Foodlab. Näytteitä voidaan hakea sovitusti muutaman kerran vuodessa.

Yhteydenotto

Voitte soittaa meille joko suoraan tai lähettää sähköpostia. Voitte myös jättää yhteystietonne yhteydenottolomakkeen kautta ja olemme teihin yhteydessä mitä pikimmiten. Vastaamme mielellämme myös askarruttaviin kysymyksiinne. Ottakaa meihin yhteyttä ja kysykää lisää laadukkaista palveluistamme!

Tuholais­torjuntaa kotitalouksille ja yrityksille

Kilpailemme ennen kaikkea laadulla. Välineemme ja menetelmämme ovat alan huippua, henkilökuntamme tietotaitoja pidetään jatkuvasti yllä, ja toimintaamme ohjaa aito asiakaslähtöisyys.